Tag Archive for ultimele filme aparute

Ciudatul (2013)

Mantera (2012)Server 1
Calitate Film : DVD Rip
Mai multe servere online - Click pe Titlul Filmului

                             Intr-un orasel din California, un tanar bucatar pe nume Thomas este abordat de fantoma unei tinere fete, care a fost violata si ucisa cu brutalitate. Prin capacitatea sa unica de a-i intelege pe cei morti, acesta este psihic condus la criminalul acesteia, un fost coleg de scoala.

 Gen: Actiune – Crima – Thriller

Alte servere disponibile: Read more

Prizonieri (2013)

Prizonieri (2013)Server 1
Calitate Film : Cam Rip
Mai multe servere online - Click pe Titlul Filmului

Cat de departe ai merge pentru a-ti proteja familia? Keller traieste cele mai cumplite momente prin care poate trece un parinte. Fiica lui in varsta de doar 6 ani si prietena acesteia au fost rapite, iar singura pista despre identitatea vinovatilor nu pare sa duca nicaieri. Detectivul aresteaza un suspect, insa, din lipsa de probe, acesta este eliberat.Pe masura ce timpul trece, sansele de supravietuire ale micutelor scad, iar politia nu are o pista clara. Asadar, Kellerdecide sa actioneze de unul singur.

 Gen: Drama, Crima, Thriller

Alte servere disponibile: Read more

Misiune In Spatiu (2013)

Mantera (2012)Server 1
Calitate Film : CAM Rip
Mai multe servere online - Click pe Titlul Filmului

                             Tacerea insuportabila le spune ca au pierdut orice legatura cu Pamantul… si orice sansa de a fi salvati. Pe masura ce frica se transforma in panica, cu fiecare gura de aer se consuma putinul oxigen ramas. Insa singura cale de a ajunge acasa este aceea de a inainta prin terifianta intindere a spatiului. Sandra Bullock va interpreta rolul lui Dr. Stone, un medic foarte bine calificat in domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune in spatiu alaturi de veteranul astronaut Matt, care se afla pentru ultima data la comanda unei nave inainte de pensionare. Insa in timpul unei misiuni de rutina in afara navetei, se intampla un dezastru. Aceasta este distrusa, lasandu-i pe Stone si Matt complet singuri – legati unul de altul si de nimic altceva, descriind spirale in intuneric.

 Gen: Drama, S.F, Thriller

 

Alte servere disponibile: Read more

Stagiarii (2013)

Stagiarii (2013)Server 1-Partea I
Calitate Film : DVD Rip
Mai multe servere online - Click pe Titlul Filmului

                             Billy şi Nick sunt doi agenţi de vânzari ale căror cariere au fost sabotate de către lumea digitală. În încercarea de a arăta că nu sunt depăşiţi de evoluţie, ei sfidează gura lumii când se înscriu într-un internship la Google, împreună cu un batalion de studenţi rătăciţi. Dar câştigarea unei intrări în această utopie este doar jumătate din bătălie. Acum ei trebuie să concureze cu un grup din care fac parte cei mai inteligenţi absolvenţi de facultăţi din SUA. Fiind singurii adulţi printre tineri, Billy şi Nick vor trebui să găsească soluţii ingenioase pentru a câştiga în faţa lor. De aici încolo va începe o bătălie a generaţiilor. Cei doi le vor dovedi tinerilor că nevoia este, într-adevar, mama reinventării.

 Gen: Comedie

Alte servere disponibile: Read more